BIR UNBIASED GöRüNüM YANGıN KAPıSı

Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Blog Article

Bununla yan yana dundaki kriterlere malik olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, dürüşt muhit koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde kârlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bir numara Kanatlı Yangın Bapları; Yekta kanatlı tasavvurıyla, yetersiz mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış sağlamlar.

Mühlik sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu yer kontrolör edilmelidir. 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı başta tutulmak üzere kullanma amacına ve kullanan insan skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, yıl zarfında kişi kaybına niçin olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem can hem de mal kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mualla bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan araştırmalar, yangın kellelangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet ortamında vaka yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yine yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla örgüların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece binalardan çıkış imkânsız Yangın Kapısı evet. En yavuz almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı dâhilin az çok kârlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan hileır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Report this page